Kakdegen: Börja med att lägga ett bakplåtspapper i en 23 cm stor metallform.
Vispa olja, yoghurt, socker och ägg tillsammans. Lägg mjölet, bakpulver, kakao i en skål och blanda den med äggulan. Rör slutligen i den smälta chokladen.
Degen sprids ut i metallformen jämt och bakas i en förvärmd ugn på 180 grader i 40-45 minuter. Låt kakan svalna i formen innan du lägger den på ett galler. När det är helt kallt dela kakan i 3 lager.
Fyllningen: Den görs genom att vispa grädden fast, och sedan röra ner yoghurten, blanda tills massan blir fast och enhetlig.
Fördela fyllningen, liksom hallonen mellan varje lager och spara lite och dekorera toppen med. Sätt eventuellt ett par citronmelissblad på toppen.
Ingredienser:
Kakdegen:
150 ml. Rapsolja
150 ml. Grekisk yoghurt naturell
175 g. Ljus muscovado-socker
3 Stora ägg
100 g Fullkornsmjöl
125 g. Mjöl
2 tsk. Kakao pulver
1½ tsk. Bakpulver
50 g. Smält choklad Glasyr:
150 g. Grekisk naturell yoghurt, 10%
150 ml. Vispgrädde
225 g. Färsk hallon
Logga in
Glömt lösenord
Expeditionsavgift
Avgiften på 3 kronor är en expeditionsavgift som täcker hantering av din order.
Tillagt fragt
Der er tillagt 18 kr. i fragt for levering til adressen.
Ønskes i stedet fragt til posthus (gratis), kan dette vælges i de næste trin.
Registrera dig för nyhetsbrev från Medlemskortet och Spara60 och få dagens mest attraktiva erbjudanden till din inbox varje morgon.
Varje dag ser Medlemskortet till att det landar ett nyhetsbrev i din inbox med höga rabatter på fantastiska erbjudanden. Det kan vara erbjudanden på alltifrån gourmetrestauranger och välmående till take-away och spännande upplevelser.
OKVi använder oss av cookies till statistik, och för att förbättra din köpupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du vår cookiepolicy och sekretesspolicy.