Medlemskortet Logo

Om Medlemskortet.se

Medlemskortet.se är en webbsida som samlar de bästa dealen på marknaden just nu. Här finner du många spännande erbjudanden och produkter till fantastiska priser och rabatter. Vårt koncept bygger på kollektiv shopping, där du helt enkelt får en vara till absolut bästa pris, eftersom du uppnår mängdrabatt när många köper samma vara.

Du kan spara mycket pengar genom att handla via Medlemskortet.se, då vi hela tiden söker efter de bästa dealen på marknaden med de högst rabatterade priserna.

Medlemskortet.se är en del av Dealhunter A/S, som under flera år har levererat innovativa lösningar online.

Så funkar Medlemskortet

Medlemskortet.se har ett brett nätverk av leverantörer, som löpande presenterar diverse kanonerbjudanden. De allra bästa och mest spännande dealen läggs upp på förstasidan. Genom att anmäla dig till vårt nyhetsmail får du tillgång till de allra senaste dealen direkt till din email. Gilla oss på Facebook för att inte missa några nyheter!

Tvivla inte på att kontakta oss om du har några frågor!

Medlemskortet PLUS

Vad är det?

Medlemskortet PLUS är en medlemsklubb där du kan få tillgång till specialerbjudanden. Genom ditt medlemskap kommer du att kunna köpa majoriteten av Medlemskortets produkter till ett extra lågt pris och med 30 dagars full ångerrätt.

Faktum är att många varor kan köpas till inköpspris - eller ännu billigare!

Medlemskortets köpare jobbar ständigt för att köpa läckra designvaror, som vi kan sälja till bästa pris till våra PLUS-medlemmar.

Hur registrerar jag mig?

För att bli Medlemskortet PLUS-medlem måste du logga in och registrera dig på följande länk: SÅ REGISTRERAR DU DIG

Du kan också anmäla dig vid köp av varor. Välj bara "Pluspris" och acceptera sedan villkoren så blir du automatiskt medlem: VILLKOR

Och om du ångrar ditt medlemskap kan du snabbt och enkelt säga upp medlemskapet under ditt Medlemskortet användarkonto.

PLUS medlemskap - endast 99 SEK / månad.

Varför gjorde Medlemskortet en sådan klubb?

För att vi gemensamt kan köpa hem extra stora mängder och därigenom sälja varorna ännu billigare. Det betyder också att ju fler medlemmar vi är - desto billigare kan vi sälja varorna! Dessutom har vi valt att ge dig möjligheten att delta i tävlingar som endast är för våra medlemmar - med extra exklusiva priser. Faktum är att en PLUS-vinnare kontinuerligt lottas ut, utan att du som medlem behöver göra något aktivt.

Så missa inte våra galna erbjudanden och exklusiva tävlingar - SÅ REGISTRERAR DU DIG