Medlemskortet Logo

Bäst sålda herr-deals

Bäst sålda dam-deals

 

Running Sushi Göteborg

Världens godaste sushi

Sushi, sushi, fantastiska sushi! Svenskar har börjat bli lite mer internationella och har slitigt sig ifrån den torra husmanskosten och gett sig iväg ända till smaklökarnas sushiland – Japan!

I Göteborg finns det ett flertal härliga sushirestauranger att besöka och en av de absolut bästa är Running Sushi.

Sushi är lite som vin. Första gången man dricker det så undrar man varför folk pratar om att de kan njuta av ett glas rödtjut för så gott var det ju inte.  Andra gången man dricker så tänker man att, jo, det går väl ner men tredje gången man dricker det så känner man den där genuina njutningen och den härliga smaken och känslan. Man börjar älska det! Likadant är det med sushi. Första gången är det inte så gott som man hoppats på, andra gången är det ok och tredje (och alla efterföljande gånger) är det himmelriket!

Göteborg, Running Sushi är himmelriket!  

 

Varför välja sushi?

Sushi är speciellt och lite unikt i vårt nordiska norden och vi är inte riktigt vana vid den fantastiska smaken av soja blandat med ingefära, rå fisk och alger. Det låter kanske inte så gott med sushi men det är så fantastiskt gott att man inte kan få nog av det. Running Sushi i Göteborg är mästare på att göra god sushi och jag kan verkligen rekommendera dem som ett förstahandsval om ni ska välja restaurang i Göteborg. Running Sushi i Göteborg erbjuder det mesta av det bästa och hela upplevelsen är en smakrik sensation ifrån spännande Japan. Sushi ska ätas på bästa vis och det gör man på Running Sushi i Göteborg. Sushin där är både smakrik och vacker och inredningen och miljön är mysig och pittoresk. Hela konceptet funkar på Running Sushi i Göteborg. 

 

 

 

Sushi Restaurang – Göteborg

Har du någonsin besökt Running Sushi i Göteborg? Gör det om du är en riktig sushi-älskare! Running Sushi är en väletablerad sushi restaurang som erbjuder fantastisk mat och en unik upplevelse. Deras sushi är fantastiskt smakrik, färgglad och vacker medan själva restaurangen är fantastiskt trevlig och avger en känsla som man vanligtvis bara kan känna i asien och i sushins hemland, Japan.

Besök Running Sushi i Göteborg om du vill ha en fin kväll med dina vänner eller med din bättre hälft! Det är ett säkert kort och alla kommer gå därifrån nöjda och belåtna och med en känsla av att komma tillbaka fler gånger för en helkväll med underbar sushi i en trevlig miljö med ett härligt sällskap!